Privatlivspolitik

På cosmoejendomme.dk

Vores privatlivspolitik beskrevet på denne side danner grundlag for vores behandling af dine persondata.

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:
● Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:
● … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
● … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
● … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:
● Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
● Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
● Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

Sikring af  dine personlige oplysninger

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

● Google Analytics:
Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

Adgang til  persondata

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

● Adgang og berigtigelse af persondata
Du har altid mulighed for at anmode os, om at få en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

● Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddeler der ligger i forlængelse heraf

Ansvarlig

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma: Cosmo Ejendomme ApS
Adresse: Søndergade 1B
Postnr.: 8000 Aarhus C
Telefon: 86151688
Email: kontakt@cosmoejendomme.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet vores oftest stillede spørgsmål som berører dig som lejer.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 8615 1688 eller send os en mail på udlejning@cosmoejendomme.dk

Må jeg holde husdyr i lejemålet?

Det er ikke tilladt at have husdyr i vores ejendomme.

Hvem sørger for trappevask?

Det er forskelligt fra ejendom til ejendom hvem der står for trappevask. Ved nogle ejendomme er det administrator der står for det og i andre er det overladt til lejerne. Det vil fremgå af din husorden, hvis du har pligt til at deltage i en ordning med trappevask.

Hvad er depositum og forudbetalt leje?

I forbindelse med at du overtager lejligheden, indbetaler du et depositum, svarende til 3 måneders leje. Depositum står til sikkerhed for udlejers udgifter til istandsættelse ved fraflytning. Udover indbetalt depositum, betales der 3 måneders forudbetalt leje. Forudbetalt leje er en sikkerhed for at lejer betaler sin husleje. Når der er betalt forudbetalt leje på 3 måneder, vil du ikke skulle betale leje de sidste 3 måneder du bor i lejligheden.

Hvad er indflytningsprisen?

De fleste boligsider annoncerer med en indflytningspris på lejlighederne. Indflytningsprisen er det man betaler inden man flytter ind og består af 1. måneds leje + A/C vand og varme, depositum samt forudbetalt leje.

Hvad er aconto forbrug?

I ejendommen betaler du ud over din husleje aconto forbrug for vand/varme. At det beløb du betaler er et aconto beløb betyder, at det er et overslag over hvad du forventes at bruge i løbet af året. Når året er omme, laves der en samlet opgørelse over det forbrug du rent faktisk har haft. Det kan betyde at du får penge tilbage hvis du har haft mindre forbrug end forventet, men kan også betyde du skal betale ekstra hvis dit forbrug har været højere end forventet. El indgår ikke i dette beløb og bliver afregnet direkte med energiselskabet.

Hvor lang er lejeperioden?

Som udgangspunkt er lejeperioden altid ubegrænset, der kan være enkelte lejemål som der er planer om skal renoveres og derfor udlejes midlertidigt.

Hvor mange kan stå på lejekontrakten?

Der kan maksimum stå to personer på lejekontrakten. Skal der bo mere end 2 personer i lejemålet skal man lave en fremlejekontrakt til de øvrige beboere. Der skal sendes en kopi af fremlejekontrakten til administratoren for ejendommen.

Hvordan reguleres lejen?

Lejen bliver reguleret hvert år d. 1 januar og følger nettoprisindekset.
Nettoprisindekset bliver udregnet af Danmarks statistik og udregnes ud fra udviklingen i den danske samfundsøkonomi baseret på danskernes privat forbrug.